OVER RECRUITLE 

#changingthejobgameforever

OVER RECRUITLE 

#changingthejobgameforever

Waarom Recruitle?

Waarom Recruitle?

Recruitle maakt het proces om een ​​nieuwe baan te vinden sneller, beter en veel gemakkelijker. We ondersteunen kandidaten en bedrijven door te investeren in mensen.

We hebben de werving- en selectie sector opnieuw uitgevonden. De nieuwe manier om de juiste baan te vinden. Dat is waarom we Recruitle.com hebben opgericht. Doe met ons mee en laten we samen veranderingen aanbrengen!

  • +5.000 inschrijvingen
  • Uniek in Europa
  • Gegarandeerde tekenbonus

Voordelen voor kandidaten

Kandidaten kunnen via de Recruitle website en App altijd solliciteren op vacatures. Alle vacatures worden op basis van voorkeuren vertoond en altijd met vooraf salarisinformatie. Daarnaast kunnen werkzoekenden altijd chatten met bedrijven en het sollicitatieproces 24/7 volgen. Wanneer je als werknemer wordt aangenomen bij een bedrijf, dan ontvang je een gegarandeerde tekenbonus!

 

Meer voor kandidaten >

Voordelen voor werkgevers

Investeer direct in nieuwe werknemers in plaats van dure recruiters en advertenties. Via Recruitle kunnen werkgevers gratis vacatures plaatsen via een eigen profielpagina. Het systeem matcht automatisch de beste kandidaten op basis van ‘ candidate matching’. Recruitle geeft werkgevers de vrijheid en plezier terug voor het aannemen van nieuwe werknemers door in mensen te investeren en kandidaten en werkgevers te faciliteren.

 

Meer voor werkgevers >

Ons verhaal

Ons verhaal

We zijn een groep denkers en dromers. Op zoek naar nieuwe manieren om de status-quo uit te dagen. Ons belangrijkste doel is om de wereld beter te maken door innovatie.

Recruitle is in 2016 ontstaan door zowel goede als slechte ervaringen in het vinden van een baan of de juiste professionals. Recruitle is opgericht in 2017 met het idee dat recruitment beter, eerlijker en transparanter kan. Daarom investeren wij in bedrijven en werknemers. We willen het proces van het vinden van een nieuwe baan en/of de juiste kandidaat verbeteren.

Humble beginnings

2016

Recruitle is nog niet geboren, maar het idee voor een eerlijk recruitment proces is in de maak.

What’s in a name

2017

De naam Recruitle is bedacht door een samenvoeging van de woorden ‘recruiter’ en ‘humble‘ .

Website & App

2018

Recruitle is volop in ontwikkeling en wordt achter de schermen ontwikkeld en getest voor de web en als applicatie.

Open for business

2019

Recruitle maakt het mogelijk om je in te schrijven voor een uitnodiging. De eerste e-mailadressen stromen binnen en Recruitle krijgt zeer veel positieve feedback.

First 5.000 subscribers

2019

Meer dan 5.000 mensen en bedrijven hebben zich ingeschreven voor een uitnodiging! Recruitle bereidt zich voor op de launch.

European coverage

2019

Recruitle zal eind 2019 live gaan in Nederland, België, Duitsland en UK. Hierna zal de rest van Europa volgen, samen met enkele landen buiten Europa. We blijven nieuwe landen toevoegen.

Office Space

Pieter Calandlaan 244, 1069 KV Amsterdam