MEEST GESTELDE VRAGEN

Bekijk de meest gestelde vragen en antwoorden. Mocht je jouw vraag en/of antwoord niet terugvinden in onderstaand overzicht, mail dan je vraag naar: info@recruitle.nl

MEEST GESTELDE VRAGEN 

Bekijk de meest gestelde vragen en antwoorden. Mocht je jouw vraag en/of antwoord niet terugvinden in onderstaand overzicht, mail dan je vraag naar: info@recruitle.nl

Waarom is Recruitle opgericht?

Recruitle bestaat uit een groep denkers en dromers. Op zoek naar nieuwe manieren om de status-quo uit te dagen. Ons belangrijkste doel is om de wereld beter te maken door innovatie en technologie. Wij geloven dat mensen de reden zijn dat bedrijven floreren. We willen dat aanmoedigen door met passie en toewijding werknemers centraal te stellen en bedrijven faciliteren in hun zoektocht naar de beste kandidaat. We hebben de werving- en selectie sector opnieuw uitgevonden en willen recruitment voor altijd verbeteren. Dat is waarom we Recruitle hebben opgericht. De nieuwe manier om de juiste baan te vinden. Doe met ons mee en laten we samen veranderingen aanbrengen!

Hoe werkt Recruitle?

Via Recruitle kun je als kandidaat of bedrijf een profiel aanmaken. Hierna kun je jouw profiel aanvullen met werkervaring, skills en relevante informatie die belangrijk is voor werkgevers. Vervolgens kun je aanbiedingen ontvangen van bedrijven, of zelf met 1 klik solliciteren op vacatures. Je kunt direct zien wat de salaris is per vacature, hoe hoog de tekenbonus is en nog veel meer. Wanneer je aangenomen wordt bij je nieuwe werkgever, dan ontvang je via Recruitle een gegarandeerde tekenbonus.

Wat is Recruitle?

Recruitle is het enige Job platform online en applicatie waarbij je een gegarandeerde tekenbonus ontvangt wanneer je wordt aangenomen.

Wat is een tekenbonus?

Wanneer een kandidaat via Recruitle aangenomen wordt bij een nieuwe werkgever, dan ontvangt de nieuwe werknemer een zogenaamde tekenbonus. De tekenbonus wordt altijd vooraf bekend gemaakt en zal doorgaans uitbetaald worden 3 maanden nadat de arbeidsovereenkomst begint.

Kost het geld om Recruitle te gebruiken?

Nee, Recruitle is gratis (voor altijd). Het verdienmodel van Recruitle is gebaseerd op de zogenaamde ‘ no cure, no pay’ model. Dat wil zeggen dat wij een kleine vergoeding ontvangen van het bedrijf, wanneer er via Recruitle een nieuwe werknemer wordt aangenomen.

Wat maakt Recruitle anders?

Recruitmentbedrijven verdienen geld door mensen te plaatsen bij bedrijven, terwijl de kandidaat investeert in tijd, geld en emotie. Bij Recruitle investeren we in de kandidaat en komt er geen dure recruiter tussen. Hiermee investeren bedrijven direct in nieuwe werknemers in plaats van externe recruiters en/of advertenties.

Is Recruitle iets voor mij?

Recruitle is voor iedereen die passief of actief opzoek is naar een nieuwe baan. Ongeacht je beroep of grootte van je bedrijf. Recruitle biedt bedrijven en kandidaten de mogelijkheid om de perfect match te vinden.

Hoe kan ik me inschrijven?

Als jij je e-mail achterlaat, dan ontvang je een uitnodiging zodra we live gaan met de App op iOS en Android. Hierna kun je jouw profiel opmaken en van start gaan met Recruitle. In de tussentijd kun je ons volgen op Linkedin, Facebook, Twitter en Instagram. Nodig ook je vrienden en familie uit en spread the love.

Is Recruitle beschikbaar op de App Store?

Ja, Recruitle zal gratis te downloaden zijn op de App Store van Apple en op de Google Play voor Android.

Is Recruitle beschikbaar op Google Play?

Ja, Recruitle zal gratis te downloaden zijn op de App Store van Apple en op de Google Play voor Android.